Amelia Andersson

Amelia
Amelia

Mailadress

amelia@danscenter.com

Mobilnummer

076-9004795

Ålder

19 år

Intressen

Dansa & sjunga

Favoritmat:

Stekt lax & tacos

Favoritämne i skolan?

Idrott

När Du började dansa?

Jag var 5 år när jag började dansa.

Vad är roligast med dans?

Jag skulle kunna nämna tusen saker som är roligt med dans eftersom det för mig inte finns något negativt över huvud taget. Men det roligaste enligt mig är ändå när det är dags för dansshow. Känslan att få gå ut på scenen och ta publiken med storm är det bästa jag vet. Som om inte detta vore nog med glädje så skapar dans en otrolig gemenskap som gör att man finner vänner för livet och under tiden bygger man dessutom upp kroppen på ett allsidigt sätt och håller sig i form. Ni hör ju själva, Dans är livet!

Varför du vill arbeta som danslärare?

Jag vill arbeta som danslärare för att förmedla den glädjen och kärlek som jag själv känner till dansen. Att se hur elever uppnår sina mål och utvecklas är ju underbart och jag ser fram emot att följa många dansare genom åren.

Berätta tre saker andra kanske inte vet om dig

Mitt liv består i huvudsakligen av två delar, dans och mat, så här får ni lite ointressant fakta men som kan vara oerhört användbar om ni jättegärna vill bjuda mig på fika någon dagXD

1. Jag avskyr kolsyra och dricker aldrig läsk. Jag dricker därför i princip bara mjölk och vatten.

2. Glass är det godaste jag vet! Jag är en riktig glass-oman och föredrar det framför allt annat godis.

3. "Never stop" är min absoluta favorit choklad och att varva med mitt favvosnacks grillchips är nästan farligt och gör kombinationen oerhört beroendeframkallande.