Lova Francisco

Lova
Lova

Mailadress

lova@danscenter.com

Mobilnummer

070-5577026

Ålder

17 år

Intressen

Dansa och vara med kompisar.

Favoritmat:

Thaimat

Favoritämne i skolan?

Idrott

När Du började dansa?

När jag var 8 år

Vad är roligast med dans?

Det roligaste med dansen är att lära sig nya koreografier och få uttrycka sina känslor medans man dansar. Alla kompisar man har på dansen gör det ännu roligare.

Varför du vill arbeta som danslärare?

Jag vill arbeta som danslärare för att jag vill kunna få följa elevers utvecklingar och kan få vara en del utav deras utvecklingsresa. Jag är väldigt glad i barn också så att få vara lärare till barn gör det ännu roligare.

Berätta tre saker andra kanske inte vet om dig

1. Så fort jag är hemma så spenderar jag mest min tid i min säng med mina hörlurar på och tittar på serier. Så om man vill mig något så hör jag oftast inget på grund av hörlurarna.

2. Man skulle kunna säga att min garderob är på min säng för jag orkar aldrig lägga in kläderna i garderoben utan lägger dom längst ner på sängen.

3. När jag och mina två bästa kompisar sitter bredvid varandra på en lektion i skolan så börjar vi skratta nästan varje gång åt verkligen ingenting, det kan räcka med att vi får ögonkontakt så börjar vi skratta (det är mest när vi är trötta) så man sitter där och försöker hålla in skrattet och det är inte lätt.